Korpiahon Hunaja

Suomen monipuolisin hunaja-alan yritys

Korpiahon Hunaja oy on nilsiäläinen perheyritys, jonka omistavat Markku ja Jaana Puumalainen. Yritys valmistaa hunajasta sekä elintarvikkeita että kosmetiikkatuotteita; valikoimaamme kuuluvat muun muassa maustetut hunajat, sauna-, kylpy- ja ihonhoitotuotteet, lahjapakkaukset sekä liikelahjat. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja se työllistää ympärivuotisesti neljä henkilöä sekä 1-4 kausityöntekijää sekä alihankkijoita.

Itäsuomalaista vadelma-horsmapohjaista hunajaa pakkaamme n. 80 000 kg/vuosi. Korpiaholla on omassa tarhauksessaan noin 400 mehiläisyhdyskuntaa. Lisäksi sopimustuottajina noin 30 mehiläishoitajaa pääasiassa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueelta toimittaa meille säännöllisesti hunajaa. Kaiken kaikkiaan tarhauksemme laajuus Hunajarinki-verkosto mukaan luettuna on yli 1000 yhdyskuntaa.

Yritys sijaitsee Nilsiän keskustassa, lähellä Tahkon matkailukeskusta. Tuotantotilojemme yhteydessä toimii myymälä, josta löydät omien hunajajalosteittemme ja lahjapakkaustemme lisäksi saunatarvikkeita sekä laajan valikoiman mehiläishoitotarvikkeita.