Liikelahjat

Muista työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita! Sopivat liikelahjat jouluun ja kesään. Korpiahon Hunajalta löydät laajan valikoiman erilaisia liikelahjoja erilaisilla sisällöillä ja hinnoilla. Osasta lahjapaketteja löytyy myös englanninkielinen teksti, jossa kerrotaan tuotteistamme, joten löydät sopivat liikelahjat myös ulkomaisille liikekumppaneillesi!

Voit valita haluamanne lahjapakkauksen verkkokaupan elintarvikelahjapakkauksista tai saunalahjapakkauksista. Voimme myös halutessanne suunnitella paketin haluamallanne kokoonpanolla. Tuotteita on saatavilla rajoitetusti. Toimitukset pyrimme lähettämään mahdollisimman pian, asiakkaan toivomuksen mukaan. Varastossa olevista tuotteista olevat tilaukset saamme lähtemään jopa parissa päivässä. Mainitse siis tarjousta pyytäessä, mikäli lahjoilla on kiireinen aikataulu.

Voimme lisätä pakkausvaiheessa firmanne tarran/kortin pakkaukseen.  Esimerkiksi isommassa ruskeassa lahjapakkauksessa on takana tilaa 13 x 15 cm tarralle, pienemmässä pahvipakkauksessa 11 x 9 cm tarralle.

Pyydä tarjous liikelahjoista

Tilattavien lahjojen määrä? Mitä lahjapakkausta tarjouspyyntö koskee?