Ihanat kosmetiikka-lahjapakkaukset ihonhoitoonKorpiaho.net - Lahjatavarakauppa netissä

Korpiahon kuluttajan verkkokaupasta löydät erilaiset lahjatavarat juhlaan kuin juhlaan. Toimitus tapahtuu nopeasti. Löydät kotimaisista lahjapaketeista niin hunajaiset elintarvikelahjat kuin saunalahjapakkaukset. Paljon ihania lahjoja!

Olemme suomalainen yritys ja toimineet vuodesta 1993 Pohjois-Savossa. Tällä hetkellä Korpiahon Hunajalla on noin 300-400 mehiläisyhdyskuntaa. Olemme kotimaisen hunajan suurimpia tuottajia.

Mitä lahjaksi naiselle? Miehelle? Mummolle? Ukille? Mitä viemisiksi vierailulle? Mitä tuliaiseksi Suomesta? Tässä muutamia ideoita, mitä olemme koonneet verkkokaupastamme. 

Lahjaideoita naisille, äidille tai siskolle

 

Lahjapakkaus teen ystävälle

Lahjapakkaus teen ystävälle

Pahvirasiassa irtoteetä, hunajasuklaata & kaksi pientä maistiaispurkkia maustehunajia. Sopii siis varsin hyvin lahjaksi teetäj juovalle! Saatavissa myös jouluun sopivana pakkauksena jouluteellä & -hunajilla.

Tilaa netistä!

 

Lahjapakkaus teen ystävälle

Lahjapakkaus jäätelön ystävälle

Trio-pakkaus sisältää kolme suloista pientä 45 gramman maustehunajaa. Voit valita maut itse! Joululahjaan sopivat mainiosti esimerkiksi Glögi, Kaneli sekä Rommi, kesällä lettujen tai jäätelön kanssa herkuteltavaksi kävisi vaikkapa Kinuski, Mansikkainen ja Puolukkainen - tai Salmiakki, Sitruuna ja Eucalyptus. Valitse makusi mukaan!

Tilaa netistä!

 

Saunalahjapaketti jalkatuotteilla

Saunalahjapakkaus jaloille

Ihanat kotimaiset saunalahjat sopivat viemiseksi mökille, pienenä muistamisena syntymäpäivänä tai myös joululahjana. Tässä jalkojenhoito-lahjassa Hunaja-Jalkakuorinta, kosteuttava Jalkavoide sekä hunajainen suihkugeeli.

Tilaa netistä!

Lahjaideoita miehille

 

Salmiakkihunaja jälkiruokiin, kuumiin juomiin ja drinkkeihin

Salmiakki- ja Rommihunaja

Pehmeä ja aromikas Rommihunaja ja suomalaiseen makuun sopiva Salmiakkihunaja ovat usein miehiltä kysyttäessä lempimaut! Kuten muistakin maustehunajista, näistä saatavilla lasipurkit 45 g, 150 g ja 250 g sekä pursitepullo 250 g.

Tilaa netistä!

 

Grillauslahja grillaamisen & kokkauksen ystävälle

Lahja grillaajalle tai ahkeralle kokkaajalle

Grillijuhliin herkullinen tuliainen on Korpiahon Grillauslahja! Joululahjaksi keittiötaitureille puolestaan käy sama paketti, mutta jouluisilla maustehunajilla. 

Tilaa netistä!

 

Terva Löylytuoksu

Tervan tuoksua saunaan

Saunominen kuuluu suomalaiseen perinteeseen. Aitoja tervan, koivun, omenan ja eukalyptuksen tuoksuja saunaan tuovat Korpiahon Saunatuoksut. Löylytuoksuista saatavilla myös useita eri lahjapakkauksia!

Tilaa netistä!

Tuliainen Suomesta ulkomaille

 

Terveisiä Suomesta

Hunajaiset terveiset Suomesta!

Tässä kelokuviolla koristellussa rasiassa suomeksi + englanniksi teksti "Hunajaiset terveiset Suomesta!" sekä takana infoteksti myös englanniksi. Sisältää mehiläisvahakynttilän sekä maustetut hunajat valitsemillasi maulla. 

Tilaa netistä!

 

Kotimainen lahja tuliaiseksi Suomesta

Suomi-Hunaja

Klassikkomme Suomi Hunaja on suomalaista hunajaa kätevässä puristepullossa. Tässä pullossa tiivistyy se, miten makea Suomi on!

Tilaa netistä!

 

Kotimainen lahja tuliaiseksi Suomesta

Kosmetiikkalahja

Saunalahjaosastoltamme löytää myös lahjat, joita hyödyntääkseen ei tarvitse saunaa. Hunajaiset kosteusvoiteet sekä mehiläisvahahuulivoiteet ovat erittäin kehuttuja tuotteita!

Tilaa netistä!