Joululahjaideoita - Katso lahjaideat 8 eri persoonalle!

Olemme koonneet erilaisia lahjaideoita ihanista kotimaisista lahjapakkauksista ja tuotteista. Löydät kotimaisista lahjapaketeista niin hunajaiset elintarvikelahjat kuin saunalahjapakkaukset.

Kaikki lahjat ja tuotteet ovat helposti tilattavissa verkkokaupastamme. Tilaathan joululahjat viimeistään 17.12.2018, jotta ne ehtivät jouluksi! Lahjan otsikkoa klikkaamalla pääset tuotteen sivulle. Kaikki lahjapakkaukset löydät näiden linkkien takaa: HunajalahjatSaunalahjat & Joulutuotteet.

Olemme suomalainen yritys ja toimineet vuodesta 1993 Pohjois-Savossa. Tällä hetkellä Korpiahon Hunajalla on noin 300-400 mehiläisyhdyskuntaa. Olemme kotimaisen hunajan suurimpia tuottajia.

Kaikille sopivia lahjoja

 

Joululahjaidea

Joululahja Glögihunajalla & Hunajasinapilla 

Glögihunaja sopii mainiosti kuumiin juomiin, mm. teehen tai lämpimään mehuun. Sinappi kuuluu joulupöytään ja joulukinkun päälle sekä kuorrutteeseen – lue Korpiahon ohje Hunajasinappikuorrutteesta. Pakkauksessa myös puinen kaunis sinappilusikka. Tämä lahja sopii useille monikäyttöisten tuotteidensa vuoksi!

 

Lahjapakkaus teen ystävälle

Maistiaispaketti minipurkkeja

Voit valita maut itse! Joululahjaan sopivat mainiosti esimerkiksi Glögi, Kaneli, Inkivääri, Suklaa tai Rommi. Tämä lahja sopii mm. sellaiselle ystävälle, joka juo teetä, tykkää jäätelöstä tai leipoo. Maistiaispurkit sopivat niin jo hunajaa käyttävälle kuin sellaisellekin, joka ei ole vielä kokeillut.

 

Lahjaksi tuoksua & tunnelmaa saunaan

Löylylahja

Suomessa on noin 3,2 miljoonaa saunaa – löylytuoksu on siis perusvarma lahja saunalliselle! Tähän lahjaan voit valita kolme parasta tuoksua.

Lahjaideoita miehille

 

Rommihunaja lahjaksi jälkiruokiin, kuumiin juomiin ja drinkkeihin

Rommihunaja

Aromikas Rommihunaja tuo makua jälkiruokiin, teehen, kahviin ja ruoanlaittoon. Rommihunajan voit valita mm. näihin miehillekin sopiviin pakkauksiin:
- Lahjarasia hunajalla, suklaalla & sinapilla
- Hunajasinappi, sinappilusikka & maustehunaja
- Hunajakaramellit, maustehunaja & siitepöly

 

Terva Saunatuoksu

Tervan tuoksua saunaan

Saunominen kuuluu suomalaiseen perinteeseen. Aitoja tervan, koivun, omenan ja eukalyptuksen tuoksuja saunaan tuovat Korpiahon Saunatuoksut. Löylytuoksuista saatavilla myös useita eri lahjapakkauksia!

Lahjoja kauneudenhoidosta pitävälle

 

Saunalahja jalkojen hoitoon

Saunalahjapakkaus jaloille

Tämä lahja sopii erinomaisesti esimerkiksi seisomatyötä tekevälle. Pakkauksessa Hunaja-Jalkakuorintavoide & massage-kinnas, joilla saunan tai jalkakylvyn pehmittämät jalat kuoritaan. Annetaan kuorinnan vaikuttaa hetki, pestään jalat Aloe vera & Hunaja suihkugeelillä, ja hierotaan jalkoihin ihoa pehmentävä, viilentävä mentolinen Hunaja Jalkavoide. Täydellinen jalkojenhoitosetti! 

 

Kosmetikkalahjapakkaus kasvohoitoon

Kosmetiikkalahjapakkaus kasvohoitoon

Ihana setti kasvojen ihonhoitoon. Sisältää kuorivan Honey maskin, kuorintaa tehostavan massage-kintaan sekä kosteuttavan Kasvovoiteen. Lisäksi pakkauksessa suloinen sydänsaippua lahjapussissa. 

 

Kosmetikkalahjapakkaus kasvohoitoon

Kylpyhetki hiuksille

Korpiahon Hunajashampoo & -hoitoaine ovat olleet kautta aikojen supersuosittuja. Hunaja on hiustenhoidossa luonnollinen ja tehokas apu esimerkiksi kuivaan tai hilseilevään päänahkaan, ja rasvoittuville hiuksille. Korpiahon Hunajashampoot ja -Hoitoaine sisältävät aitoa suomalaista hunajaa! Hiustuotteista löytyy myös ihania valmiita lahjapakkauksia:
- Kylpyhetki hiuksille: Suosittu lahjapakkaus, jossa hunajashampoo+hoitoaine & honey mask
- Saunakori: Suuri kori täynnä erilaisia sauna- & ihonhoitotuotteita
- Saunahetki: Shampoo & Löylytuoksu -lahja

Ruoanlaiton ystävälle

 

Lahja ruoanlaittajalle

Hunajaa, Hunajasinappia & Valkosipulia

Tässä lahjapakkauksessa herkulliset tuotteet keittiöön! 

 

Hunaja sopii monenlaiseen ruoanlaittoon

Hunajaa joulupöytään

Tähän lahjaan voit valita Glögihunajan tai maustamattoman perinteisen SuomiHunaja-tuubin. Lisäksi paketissa Hunajasinappi & sinappilusikka. Hunaja sopii moneen ruoanlaittoon, esimerkiksi marinadeihin, leivontaan, grillaukseen & mausteeksi. Hunaja parantaa säilyvyyttä ja tuo ruoalle makua & väriä.

Pieniä viemisiä

 

Pieni sydänsaippua lahjapussissa

Sydänsaippua lahjapussissa

Lahjan ei tarvitse aina olla isoa ja kallista. Tässä pieni suloinen tuliainen.

 

Tehokkaasti kosteuttava huulivoide rohtuneille huulille

Huulivoide

Hehku Huulivoidepurkki on tyylikäs ja tehokas! Sisältää mehiläisvahaa & propolista, jotka hoitavat ja kosteuttavat rohtuneita huulia.

 

Saunahunajat

Saunahunaja tai Honey Mask

Saunahunaja tai Honey Mask -tuubit sopivat sellaisenaan vietäväksi. Tuotteet sopivat saunan tai kylvyn pehmentäneen ihon kuorintaan ja kosteutukseen. Kaura Saunahunaja & Perinteinen Honey Mask ovat hajusteettomia. Tuotteet ovat n. 90 % suomalaista Korpiahon hunajaa.

Edullisia lahjapakkauksia

 

Pieni Saunalahja saunahunajalla ja kuorintakintaalla

Pieni suloinen Kinnassaunalahja

Tässä pienessä lahjapaketissa valitsemasi kotimainen Saunahunaja sekä sen levityksessä ja ihonkuorinnassa käytettävä massage-kinnas.

9,00 €

 

Saunalahja Saunatuoksulla ja Hunajashampoolla

Shampoo & Löylytuoksu -Saunalahja

Lahjapaketissa ehkä suosituimmat hunajaiset saunatuotteet: Löylytuoksu & Hunajashampoo. Shampoo sopii niin miehille kuin naisillekin, voit valita Aloe veran tai perinteisen. Löylytuoksuja löytyy neljässä eri vaihtoehdossa: Hunaja-Koivu, Hunaja-Omena, Hunaja-Eucalyptus ja Hunaja-Terva.

12,00 €

 

Herkkulahja

Herkkulahja

Hunajakarkit ja suosittu 250 gramman hunaja pursotinpullossa.

10,15 €

Suomi maailmankartalle -lahjat

 

Terveisiä Suomesta

Hunajaiset terveiset Suomesta!

Tässä kelokuviolla koristellussa rasiassa suomeksi & englanniksi teksti "Hunajaiset terveiset Suomesta!" sekä takana infoteksti myös englanniksi. Kelopakkauksesta löytyy muutamia eri vaihtoehtoja, mm. kuvassa 2 x 45 gramman maustehunajapurkit & Nalle-mehiläisvahakynttilä. Pakkausta saa myös neljällä maustehunajalla tai kahdella maustehunajalla & manteleilla.

 

Lahjaksi ulkomaiselle ystävälle salmiakkihunajaa kummastuttamaan ja yllättämään

Salmiakkihunaja vai Salmi-yuck-hunaja?

Kun haluat yllättää, ilostuttaa ja kummastuttaa lahjan saajaa, kokeile salmiakkihunajalahjaa ulkomaiselle ystävälle! Salmiakki on yleinen tuliainen, kun halutaan viedä suomalaisia kummallisuuksia maailmalle.

 

SuomiHunaja on taatusti suomalaista.

SuomiHunajaa

Suloisen Suomen maisemakuvilla etiköidyn SuomiHunajapurkin voi viedä sellaisenaan, tai osana muuta lahjapakkausta. SuomiHunajan voit valita mm. näihin lahjapakkauksiin:

Neljän 160 g maustehunajan lahja
- Teetä & hunajaa -lahja
- Hunajaherkkuja -lahja
- Hunajaa Joulupöytään -lahja

Lahjat terveellistä elämäntapaa noudattavalle

 

Siitepöly on luonnollinen lisä ruokavalioon

Siitepöly

Siitepöly on luonnollinen lisä urheilijan ruokavalioon! Se sopii mm. smoothieen, jogurttiin, puuroon tai urheilujuomaan. Siitepöly löytyy myös tästä lahjapakkauksesta

 

Kotimainen hunaja sopii terveellistä ruokavaliota noudattavalle

Kotimainen hunaja

Terveellistä ruokavaliota noudattavalle hunaja on luonnollinen ja ravinteikas makeuttaja & mauste. Hunaja sopii myös itsetehtyyn urheilujuomaan, makeuttajaksi smoothieen tai rahkaan ja teehen.

 

Jouluyö vihreä tee lahjaksi

Vihreä joulutee

Vihreä tee on tunnettu positiivisista terveysvaikutuksistaan. Teen terveelliseksi makeuttajaksi sopii loistavasti hunaja. Tässä teen ystävälle sopivia lahjoja:
- Jouluinen Teehetki sisältää teetä, pienet maustehuanajapurkit ja tummaa suklaata 
- Vihreä Lahjarasia sisältää kaksi isoa maustehunajapurkkia ja teetä